Mi ez a hosszú szünet?  előnézeti képe

Mi ez a hosszú szünet?

| Olvasási idő: 1 perc

A Collegium Hungaricumot bejelentő posztban említettem, hogy hosszabb hallgatást követően jelentkeztem. Hogy miért?

Több futó projekt

Jelenleg több projekten is párhuzamosan dolgozom, és a véletlen úgy hozta, hogy ezek nagyjából azonos fázisban vannak. Természetesen szét fognak szakadozni, nyilván, ahogy az egyiknél több, a másiknál kevesebb üresjárat van, de az elkövetkező néhány hónapban meg fog ugrani az egy hónapra jutó bejelentések száma: most indítottunk be például egy automatikus hírlevél kampányt a megújított Stylus Körömszalon és Kozmetika weboldalán.

Oktatok

Ahogy korábban már hallhattál róla, nem csak fejlesztek, de oktatok is: az IMMI-ben (International Multimedia Institute) nemrég zárult webdesigner tanfolyamom, most pedig Illustrator van folyamatban.

Ezen kívül a Szent Ignác Jezsuita Szakkolllégiumban is tartottam egy kurzust 'Bevezetés a webdizájnba' címmel, mely szintén most ért véget, már csak a hallgatók vizsgaanyagai és értékelésük maradt hátra.

Egyéb projektek

A fentiek mellé - miért is ne? - elvállaltam, hogy viszek néhány projektet a Stilldesign-nal: a Christine Cosmetics weboldalát frissítettük fel (az enyém volt a sitebuild), illetve a Karaja make up weboldalán is ügyködtem egy kicsit (csekkold a szalonkeresőjüket! ;))

Ahogy tehát látjátok, semmiképpen nem unatkozom, de kísérjétek figyelemmel az oldalt, nemsokára visszatérek!