Blog

Ha érdekel, hogy mivel foglalkozom, mik jönnek velem szembe a mindennapi munkáim során, vagy csak szimplán kíváncsi vagy arra, mit csinálok, olvass bele az alábbi bejegyzésekbe! Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress nyugodtan az elérhetőségeimen, vagy kérj árajánlatot azonnal!

Ajánlatot kérek!

Szekelytermekek Analytics

Reszponzív weboldal - megéri?

2017. május 24.

Évekkel ezelőtt beindult a reszponzív weboldalak forradalma, ami azt ígérte, hogy a weboldalunk látogatottsága az egekbe szökik, ha reszponzív weboldalt készíttetünk. Napjainkban egy új weboldal - néhány sajnálatos kivételtől eltekintve - már teljesen reszponzív és jól használható mobilon is. A kérdés viszont az, hogy a honlap tulajdonosa látja-e, és ha igen, milyen előnyét látja a reszponzív weboldalnak? Erre a kérdésre könnyedén válaszolhatunk, de a szokásos elméleti előnyök helyett most beszéljenek a számok

Craftcms

A LEGJOBB tartalomkezelő, amivel valaha dolgoztam

2017. március 08.

Néhány korábbi bejegyzésemben már olvashattatok arról, hogy egy új tartalomkezelő rendszert kezdtem el használni: a Craft CMS-t. Még tavaly októberben-novemberben találtam rá erre a gyöngyszemre, ami annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy a weboldalamat - aminek az újraírása már aktuális volt - WordPress helyett ebben készítettem el. A fejlesztés klasszisokkal kényelmesebb volt az eddigieknél.