Blog

Ha érdekel, hogy mivel foglalkozom, mik jönnek velem szembe a mindennapi munkáim során, vagy csak szimplán kíváncsi vagy arra, mit csinálok, olvass bele az alábbi bejegyzésekbe! Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress nyugodtan az elérhetőségeimen, vagy kérj árajánlatot azonnal!

Ajánlatot kérek!

Meglepő színösszeállítás - Media Election - Trump v Clinton

Webfejlesztői trendek 2017-ben

2017. január 11.

Érdekel, hogy milyen megoldások és eljárások nyernek majd teret egyre inkább 2017-ben a webfejlesztés területén? Összeszedtem néhányat. 

Hogyan Dolgozom 1

Hogyan dolgozom? 1. rész

2016. szeptember 10.

Célul tűztem ki, hogy megtalálom az ultimate webfejlesztői workflow-t, ami idő- és erőforráskímélő, ami kényelmes és kiszámítható, amivel a legkevesebb felesleges köröket futom, egyszóval: a leghatékonyabbat. Ebben a sorozatban pedig bemutatom, hogy mire jutottam - 1 rész.

Game Of Thrones The Crown

A Fejlesztők - Trónok harca szemmel

2016. május 02.

Aki több webfejlesztővel / webdesignerrel / grafikussal dolgozott együtt, már biztosan megfigyelte, hogy vannak igazi 'tipikus' karakterek ezen a területen. Azon túl, hogy a szokásos "jó szakember" - "rossz szakember" tengely mentén osztanánk fel a területen dolgozókat, most egy különleges kategorizálást használunk: a Trónok harca karakterei alapján próbáljuk csoportosítani... nos, igen, magunkat.