Menekülj Előre HR szakmai blog előnézeti képe

Menekülj Előre HR szakmai blog

Személyre szabott, professzionális megoldások tudatos álláskeresőknek és változtatni akaróknak, akik magukban hisznek, nem a szerencsében.

Ugrás a weboldalra

Indulás ideje
2013. szeptember. 1.
Ügyfél
Hajdrik Anita | Menekülj Előre HR szakmai blog | Budapest

Anitának egy korábbi Ügyfelünk ajánlott minket új weboldala elkészítéséhez. Korábban már blogolt egy portálon külön rovatban, azonban saját oldalt és több lehetőséget szeretett volna. Ezért első lépésben a teljes blogját átköltöztettük az új otthonába, ezt követően pedig intenzív ötletelésbe kezdtünk a megjelenés kérdésében. Hosszabb útkeresés után végül egy letisztult, üzleties megjelenés mellett döntöttünk, melyet heteken keresztül csiszolgattunk, hogy tökéletes legyen.

A weboldalba több kényelmi funkciót is beépítettünk: egyedi megjelenésű, reszponzív hírlevelet lehet küldeni vele egy központi adminisztrációs felületről, továbbá az új blogbejegyzések néhány percen belül automatikusan - akár időzítve is - kikerülhetnek a Facebookra.

A nyitottságod a problémáimra, kéréseimre, a rugalmasságod a megvalósításra és a szokatlanul gyors reakcióid engem további együttműködésre ösztönöznek, bízom benne, hogy továbbra is számíthatok rád.