#plugout

Számtalanszor láttam, hogy egyszerű dolgokra is folyton plugint keresnek sokan, Buxbaum Barnával együttműködve ezért elindítjuk a #plugout sorozatot: minden héten hétfőn bemutatunk egy-egy snippetet, amivel néhány sorban ki tudsz váltani plugineket.

Wordpress Woocommerce Custom Order Statuses

Új rendelési állapot definiálása WooCommerce-ben

2019. május 06.

A WooCommerce néhány alapértelmezett rendelési állapottal érkezik - ezek lefedik az igények nagyjából 90%-át, de ne felejtsük el, hogy sosincs két teljesen azonos webshop, így szükségünk lehet saját rendelési állapotok definiálására. 

Wordpress Disable Comments

Kommentek elérhetőségének finomhangolása WordPressben

2019. április 29.

Nem hiszem, hogy a témaválasztást magyarázni kellene: ezer és egy okod lehet arra, hogy tiltani vagy korlátozni akard a WordPress-ben a kommentelési lehetőséget. Ma erre mutatok egy teljesen Ctlr-C + Ctrl-V és egy néhány soros megoldást is. 

Wordpress Redirect 404

Hogyan irányítsd át a 404-es oldalról a látogatóidat automatikusan?

2019. április 15.

Ha a felhasználóid egy olyan oldalra érkeznek, ami nem létezik, az szomorú - ennél már csak az a rosszabb, ha nem 404-es oldalt kapnak (ahol még fel lehetne kínálni nekik további útvonalakat, amiken tovább böngészhetnek), vagy ha ezt a hibát nem kezelnénk le semmilyen módon. Egy lehetséges - azonban hátrányoktól nem teljesen mentes - megoldás lehet az, ha a látogatót automatikusan továbbirányítjuk valamelyik másik aloldalunkra.