Szolgáltatások

Jellemzően ezekkel a területekkel foglalkozom. Amennyiben olyan témával kapcsolatban érdeklődsz, amit nem találsz a felsoroltak között, vedd fel velem a kapcsolatot, és meglátjuk, hogy tudok-e segíteni, vagy ajánlani valakit, aki tud.

Ajánlatot kérek!Kérdésem van!

Honlapkészítés, webdesign és sitebuild

Ha megvan a domain, a tárhely, és minden papírmunka, már csak a weboldalt kellene valakinek elkészítenie... Ez a specialitásom, hiszen évek óta sitebuilddel és webdesign-nal foglalkozom!

Ha már létező weboldalad átalakításában, továbbfejlesztésében, esetleg egy dizájnterv webre ültetésében van szükséged segítségre, sitebuildert keresel!

Ha még nincs designterved a weboldaladhoz, webdesignert keresel. Szerencse, hogy mindkettő esetben tudok segíteni!

Domain és tárhely ügyintézés

Biztonságos tárhely, megbízható domainregisztrációs folyamat

Kitapasztaltuk, hogy melyik szolgáltató a legjobb választás, így kérdés esetén biztosan 100%-ig biztonságos, megbízható tárhelyet tudunk javasolni, gyors domainregisztrációs folyamattal egybekötve.

Keresőmarketing

Tényleg ismered a célcsoportod?

Tudod, hogyan éred el manapság a potenciális vevőidet? Milyen csatornán, milyen áron érdemes hirdetni, hogy ne legyen ráfizetés minden egyes megszerzett látogató? Melyik csatornák teljesítenek igazán jól?

image/svg+xml

Copywriting, tartalomírás

A tartalom nem írja meg önmagát!

Szeretnéd, hogy követőid és olvasóid mindig friss és ropogós tartalmat találjanak az oldaladon? Minden idődet felemészti, hogy kitaláld, miről szóljon a következő blogbejegyzés? Tudod, hogy milyen tárgyra kattintanak a hírlevélben? Tudtad, hogy a Google is jobban szereti, ha friss tartalom van az oldaladon?

Nem hibáztatunk, ha jobban szeretnél a munkáddal foglalkozni, mint hogy mindezt menedzseld! Keress meg, ebben is tudunk
segíteni!

Ügyfélgondozás

Maradj kapcsolatban azokkal, akik egyszer már megbíztak benned!

Őket már meghódítottad - ha hagyod őket parlagon heverni, másfelé fognak kacsingatni! Győzd meg őket, hogy érdemes hűségesnek lenni, és válasszanak téged újra!

SSL tanúsítványok

Törődj ügyfeleiddel - törődj a biztonságukkal!

Ha valóban fontosak neked az ügyfeleid, védd a személyes adataikat! Nem elég a biztonságos adatbázis, ha az adatokat utazás közben bárki lehallgathatja - erre szolgál az SSL tanúsítvány, mely titkosítja az átküldött adatokat, miközben ügyfeleid is biztosak lehetnek abban, hogy valóban neked küldik el azokat.